Pronađite svoj savršen jesenji autfit: Evo kako to poznate dame rade

Izvor: Story, 06.Nov.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađite svoj savršen jesenji autfit: Evo kako to poznate dame rade

Izaberit4e svoj omiljeni autfit i zablistajte u hladnim jesenjim danima poput ovih poznatih dama.

Foto: Instagram

Bilo da preferirate sportski, ležeran ili elegantan stil ove popularne pevačice na pravi način prate modne trendove, a na njihovim društvenim mrežama uvek možete pronaći inspiraciju za neku vašu odevnu kombinaciju.

Jelena Karleuša: Kombinacija koja je nepogrešiva za ovu sezonu!

Ukoliko volite haljine predlažemo vam da ispratite >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << stil Jelene Karleuše. Skladna i jednostavna haljina, koja prati liniju tela se savršeno uklopila uz njen  stil, a moguće ju je nositi i uz ravne čizmice. No, ako više nosite pantalone i ukoliko vam više odgovara ležeran stil, odlučite se za neku od Severininih ili Aninih kombinacija. Odišu elegancijom, jednostavnošću i stilom, a opet su upadljive dovoljno da istaknu sve vaše adute.

Budite diva i u hladnim danima!

Skladna i jednostavna haljina, koja prati liniju tela se savršeno uklopila uz njen  stil, a moguće ju je nositi i uz ravne čizmice.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.