Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 08:58

Pronađena nestala devojčica iz Ćuprije posle 8 dana intenzivne potrage

Posle osam dana intenzivne potrage i operativnig rada beogradska policija 21. aprila je pronašla nestalu devojčicu (14) iz Ćuprije.
Podsećamo, proteklih dana javnost Srbije bila je na nogama, a građani su se takođe uključili u potragu kako bi pomogli nadležnim organima.
Kako mediji nezvanično saznaje, devojčica je pronađena u Beogradu u stanu kod dečka. Nju su videli stanari i odmah alarmirali policiju.
– Komšije su prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli, gde je bila kod svog momka Z. K. (2003) – navodi sagovornik iz istrage.
Podsetimo, devojčica (14) nestala je u noći između 13. i 14. aprila u Ćupriji nakon što je napustila svoju kuću. Ona je rano ujutru napustila svoj dom, a sumnja se da je nakon izlaska ušla u automobil i na taj način otišla.
Izvor: Kurir
Ovo je Amber, devojčica čiji nestanak je pokrenuo promene i izmenio zakone širom sveta

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.