Promocija novog albuma Ane Stanić

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novog albuma Ane Stanić

Anini poštovaoci imeće priliku da 7. februara čuju njene najnovije pesme, i prvi kupe novi disk Priča za pamćenje.

Ana Stanić, foto: Promo

U subotu, 7. februara od 12:30h u prodavnici Metropolis (Makedonska 21) biće održana promocija novog albuma Ane StanićPriča za pamćenje. Anini poštovaoci će imati priliku da, posle duže diskografske pauze, premijerno čuju njene najnovije pesme, razmene utiske sa njom i prvi kupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << novi disk po promotivnoj ceni.

Pored Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, svoj doprinos ovom albumu dali su i Mirko Vukomanović, Marko Kon, Coby i Rasta. Prvi singl Neka gori sve, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom, brzo je stekao naklonost publike, tako da je za tu numeru snimljen i spot.

Nakon promocije, uslediće i koncertna aktivnost.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.