Proleće na stolu!

Izvor: ShoppingNews.rs, 11.Apr.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće na stolu!

Cveće je odličan živi materijal za ukrašavanje doma, njegovog okruženja i enterijera. To može biti ubrano poljsko cveće, elegantni buket, cveće iz Vašeg vrta ili saksijske biljke. Osim toga, cveće će Vašem domu doneti posebnu draž.
Cvetna kuhinja Iako se ne trudimo mnogo da ukrašavamo kuhinju, ona ipak ne mora biti zanemarena kada je sobno cveće u pitanju. Ukoliko u kuhinji postoji prozor, ona je odlično mesto za držanje saksija sa cvećem ili začinskim biljem. >> Pročitaj celu vest na sajtu ShoppingNews.rs << Isto tako, tu se može naći i sečeno cveće u vazama. Ovde će se lepo uklopiti cvetni motivi na zavesama, stoljnaku, ili pločicama.
Cveće na trpezarijskom stolu Svaka posebna prilika koja se obeležava za trpezarijskim stolom biće znatno lepša i svečanija ako se na stolu nađe cveće. Prilikom  ukrašavanja stola izbor cveća je neograničen. U zavisnosti od prilike i stila postavljanja stola, zavisi i vrsta, veličina, boja i oblik cvetnog aranžmana. Bitno je da cveće ne postane smetnja u bilo kom smislu, i nećete pogrešiti.
Pogledajte neke od predloga.

Nastavak na ShoppingNews.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ShoppingNews.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ShoppingNews.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.