Izvor: Luftika.rs, 24.Sep.2022, 19:51

Progovorili bivši radnici Megan Markl, otkrili tajne: “Vikala je, tražila novac”

Megan Markl nije krila svoj očigledan prezir prema kraljevskim dužnostima pre nego što su Hari i ona konačno napustili Britaniju, piše The Sun, citirajući knjigu „In Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown“ autorke Valentine Lou.
Jednom se čak naglas požalila da je trebalo da bude plaćena za svoju turneju po Australiji 2018, tokom koje se „užasno“ ponašala prema zaposlenima, tvrdi nova knjiga.
– Iako je uživala u pažnji, Megan nije uspela da shvati smisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svih tih šetnji, rukovanja sa bezbrojnim strancima – piše Lou.
– Ako je verovati članovima osoblja, čuli su da je barem jednom rekla: ‘Ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo’.
Bivša američka glumica je takođe navodno maltretirala osoblje pre nego što je postala članica kraljevske porodice i nastavila je da se grubo ponaša prema njima sve dok ona i Hari nisu objavili da odlaze iz Britanije 2020. godine, navodi se u knjizi.
Ona se obrušila na jednog od Harijevih savetnika šest meseci pre njihovog braka, rekavši: „Mislim da oboje znamo da ću uskoro biti jedna od tvojih šefica“, navodi se u knjizi.
Kada je stariji pomoćnik rekao paru da je osoblje uznemireno načinom na koji se prema njima postupa, Megan je uzvratila da nije njen „posao da mazi ljude“. Markl se takođe obraćala posebno oštro mladoj ženskoj pomoćnici, navodi se u knjizi.
– Nakon što je Megan promenila plan koji je napravila, ta žena je rekla Megan koliko će biti teško sprovesti novi. ‘Ne brini’, navodno joj je rekla Meghan. ‘Da bukvalno postoji bilo ko drugi koga bih mogla da zamolim da uradi ovo, tražila bih njega umesto tebe’ – piše Lou.
Incident je podstakao princa Vilijama da interveniše i uveri ženu da radi sjajan posao – zbog čega je briznula u plač, navodi se u knjizi, koja će biti objavljena u Engleskoj sledeće nedelje.
Markl i njen pomoćnik su se takođe posvađali zbog njene želje da zadrži odeću koju bi joj poslali dizajneri – što je protiv kraljevske politike, napisala je Lou, prenosi The Sun.
Šef za štampu Saseksovih, Džejson Knauf, podneo je tužbu za mobing protiv njih 2018. pre nego što je podneo ostavku. Zaposlili su ga princ Vilijam i Kejt Midlton.

Bakingemska palata otvorila je istragu o navodima o lošem ponašanju Megan Markl pre 18 meseci, ali su ovog leta saopštili da neće objavljivati nalaze.
Markl je negirala sve optužbe o maltretiranju i uznemiravanju.
Izvor: Zadovoljna.rs
Zašto je Megan zaplakala pred kovčegom kraljice Elizabete? Tužna istina otkrivena na sahrani

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.