Izvor: Radio 021, 27.Mar.2024, 08:43

Profesori Filozofskog fakulteta danas organizuju skup podrške Gruhonjiću

Skup protiv progona nastavnika i za očuvanje akademskog integriteta i autonomije održaće se danas, 27. marta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas u Novom Sadu skup podrške profesora Filozofskog fakulteta kolegi Gruhonjiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2024

Grupa profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvala je univerzitetske kolege i građane da im se pridruže danas na skupu podrške "Protiv progona nastavnika i za očuvanje akademskog integriteta i autonomije", povodom "šovinističke hajke" koja već duže od deset dana traje protiv profesora...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Skup podrške profesora Filozofskog fakulteta Dinku Gruhonjiću: Kriterijum za izbor nastavnika ne može biti politička podobnost, ovde smo jer branimo pravo čoveka na stav

Izvor: Danas, 27.Mar.2024

Profesori Filozofskog fakulteta, studenti i građani Novog Sada okupili su se danas ispred ove ustanove da izraze podršku kolegi Dinku Gruhonjiću koji trpi pretnje smrću, javni linč, ali i politički motivisanu kampanju u kojoj navodno studenti traže njegov otkaz.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.