Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2023, 15:34

Profesor na ekskurziji u Italiji ulazio učenicama u sobe i snimao ih dok spavaju

Profesor (52) jedne srednje škole na ostrvu u Hrvatskoj prijavljen je za neovlašćeno snimanje i seksualno uznemiravanje.
Priveden je i određene su mu mere opreza i to zabrana približavanja kao i zabrana uspostavljanja kontakta s dve učenice. Trenutno se nalazi na slobodi, piše Slobodna Dalmacija.
Policiji je najpre pristupio direktor srednje škole i obavestio je da su mu se obratili roditelji dece, a sporan je bio izlet srednjoškolaca u Italiji u periodu od 3. do 6. maja kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je jedna srednjoškolka prijavila da ju je profesor polno uznemiravao, prenosi Telegraf.
U pratnji roditelja je došla i druga učenica te je policiji prijavila da ih je profesor na ekskurziji neovlašćeno snimao.
Ušao je u hotelsku sobu oko šest sati ujutro i fotografisao je nju i njene prijateljice dok su spavale u svojim krevetima da bi im te fotografije koje je snimio na kraju i pokazivao.
Profesor je priveden u Opštinsko državno tužilaštvo uz ove dve krivične prijave, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu uz mere opreza.
Novinari Slobodne Dalmacije, kako se navodi, zvali su i direktora škole dva puta, ali im se on nije javio. Iz sekretarijata škole rečeno im je da je otišao u istureno odeljenje škole u neko drugo mesto.
O ovom događaju policija nije izvestila radi zaštite dece i maloletnika, a Opštinsko državno tužilaštvo i dalje intenzivno radi na slučaju.
Nije poznato da li je profesor suspendovan ili i dalje radi u školi.
Menadžer hotela se ušunjao u sobu gosta i sisao mu nožne prste

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.