Prodala Kardašijankama foru, namlatila pare FOTO

Izvor: Mondo, 06.Nov.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodala Kardašijankama foru, "namlatila" pare FOTO

Ajvaja Liu smislila je dobru foru koju je prodala Karšdašijankama i zaradila milione!

Foto: Instagram/iyia_liu

Ona je, naime, izmislila pojas za struk koji su Kim Kardašijan i Kajli Džener kasnije toliko hvalile, a nose ga i kada vežbaju.

Kim Kardašijan se kune u ovo "čudo"

Poznate sestre su promovisale ovaj njen izum, koji je sada popularan širom sveta, a to je Ajvaji donelo milione zarade.

Nosi korset 23 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dnevno

"Primetila sam na društvenim mrežama da žene nose korsete. Naručila sam nekoliko iz Kine i pokrenula neverovatan trend, mada sam očekivala da ću ih prodati samo nekoliko. Na moje iznenađenje, planuli su. Oduvek sam bila snalažljiva i već sa 13 godina sam naručivala 'krpice' iz Kine i prodavala ih svojih vršnjakinjama. Kada sam odlučila da prodajem pojaseve, odlučila sam da za to platim najvećoj faci na društvenim mrežama - Kajli Džener. Za to sam platila 300.000 dolara, ali isplatilo se", rekla je Ajvaja, koja sada ima 23 godine.

Evo šta je Kajli uradila za 300.000 dolara:

#ad I love sharing my beauty secrets with you guys and this is a favourite! @waisttrainer_nzaus helps to maintain and accentuate my curves and is one of the best quality waist trainers I have used. Visit www.waisttrainer.co.nz and use my code KYLIE for a discount

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Jul 29, 2016 at 3:54pm PDT

Pogledajte fotke ove mlade bogatašice koja je "izumela" korsete:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.