Problemi u porodici Kardašijan: Kris Džener se otrgla kontroli!

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi u porodici Kardašijan: Kris Džener se otrgla kontroli!

Izgleda da je Kris Džener odlučila da potpuno promeni svoje navike...

Foto: Profimedia

Poznata Kris Džener krenula je stopama svojih ćerki u tinejdž peridou, s obzirom da skoro svako veče izlazi po klubovima i ispija pića u neograničenim količinama.

Kako izvor blizak porodici kaže sledeće: - Ovo je pomalo čudna situacija. Svi su navikli da je Kris ona koja je racionalna i koja popravlja situaciju, a sada se ona nalazi u takvoj situaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Nepoznati muškarac ucenjuje Kris Džener kućnim videom

- Njena želja za alkoholom je sve veća, a pre neko veče su je bukvalno izneli iz kluba u kojem je bila sa prijateljicama, dodaje izvor.

Udala se Kris Džener? (FOTO)

Još uvek se ne zna pravi razloga za njeno raskalašno ponašanje, ali se sumnja da je u pitanju Kejtlin Džener i njihovi problematični odnosi. A šta vi mislite o tome?

Izvor: radaronline.com

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.