Izvor: Luftika.rs, 29.Avg.2023, 08:57

Priveden poznati srpski glumac, noć proveo u Padinskoj skeli

Glumac Miloš Vlalukin priveden je u nedelju na snimanju serije „Ringišpil“.
Naime, kako pišu domaći mediji, Miloša je policija privela tokom rutinske kontrole pri ulasku u Narodnu skupštinu gde je tog dana trebalo da se održi snimanje serije.
Reč je o neizmirenoj kazni, zbog koje je noć proveo u Padinskoj skeli, a jutros je izašao pred sudiju za prekršaje, potvrdio je za domaće medije producent serije Maksa Ćatović, prenosi Kurir.
– Miloš je priveden u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju „Ringišpil“ u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime.
– Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi.
– Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije. Prenoćio je u Padinskoj skeli, a jutros je izašao pred sudiju za prekršaje – objasnio je za Kurir producent serije Maksa Ćatović.
Privedena mlada SNS nada i bivša gradska sekretarka, carinici joj pronašli 50.000€ (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.