Pripremajte se za letnje odmore već sada

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremajte se za letnje odmore već sada

Turistička organizacija Big Blue je, u susret predstojećem Sajmu tirizma, predstavila ponudu putovanja, kao i i specijalne popuste za rani buking do 45% i dodatne sajamske popuste.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Evropske metropole koje ova agencija preporučuje da posetite u aprilu i maju su Valensija, Lisabon, Rim, Bukurešt, Berlin kao I najposećenije gradove među njima Istanbul i Atinu.

Takođe, Madrid kao destinacija je idealna za posetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u periodu april i maj gde direktnim čarter letom možete uživati u zemlji mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka i izvanredne hrane. Pored Madrida, preporuka je da posetite jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, Sorento, kao i ostrvo snova i vitezova, Maltu.

Posle par godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Uz all inclusive  uslugu i fenomenalne izlete, svakodnevnim polascima na redovnim avio linijama, možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada i ponovo uživati na Crvenom moru.

Destinacija koju ove godine preporučuje agencija BigBlue je Dubai koji možete posetiti za fiksnu cenu od 399 evra. Svake nedelje imaju grupne avio polaske gde za pristupačnu cenu možete uživati u jednom od najekscentričnijih gradova na planeti.

U ponudi su i egzotične destinacije, među kojima su Kuba, Bali, Maldivi, Kina...

MONDO na Kubi: Asta la vista! Vidimo se opet

Big Blue kao lider za destinaciju Turska, ove godine preporučuje da posetite Egejsku regiju i uživate u carstvu hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Bodrum, Kušadasi, Fetije i Marmaris. Kao i do sada tu su fenomenalne ponude za Antalijsku regiju gde uz nezaboravne izlete (Krstarenje, jeep safari, rafting…) i brojne benefite za porodično putovanje poput besplatnog boravka za jedno ili dvoje dece, možete uživati u Alanji, Antaliji, Beleku, Kemeru i Side.

Naravno, u ponudi su i destinacije u Grčkoj, a sve možete videti na sajtu BigBlue, a dodatne informacije dobićete na Sajmu turizma od 21. do 24. februara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.