“Princeza Kejt u krhkom psihičkom i fizičkom stanju, nečasno je likovati kad nekom nije dobro”

Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024, 18:05

“Princeza Kejt u krhkom psihičkom i fizičkom stanju, nečasno je likovati kad nekom nije dobro”

Princeza od Velsa trenutno je u “krhkom psihičkom i fizičkom stanju”. Zbog skandala s fotografijom u povodom Dana majku oseća se loše, izjavila je danas stručnjakinja za kraljevsku porodicu koja je pozvala javnost da je “ostavi na miru”.
Podsetimo, britanska princeza u ponedeljak se na društvenim mrežama izvinila zbog „bilo kakve zabune“ koju je izazvala fotošopirana fotografija koju je u nedelju objavio njen kabinet u Kensingtonskoj palati. Nekoliko vodećih novinskih agencija, uključujući Rojters, povuklo je sliku nakon što je analiza pokazala da je došlo do manipulacije fotografije, prenosi Jutarnji list.

Stručnjakinja Dženi Bond smatra da će Kejt Midlton sada sigurno osećati veliki pritisak...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KRAJ JE BLIZU!? Zbog skandala sa fotošopiranom fotografijom Kejt Midlton potpuno UNIŠTILA tradiciju kraljevske porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Nakon javnog izvinjenja Kejt Midlton zbog postavljanja editovane fotografije, oglasili su se PR eksperti i izrazili zabrinutost...Nakon velikog skandala koji i dalje trese kraljevsku palatu, javnost se ne smiruje. Nagađanja o zdravstvenom stanju, pa čak i SMRTI Kejt Midlton ne prestaju. ..Nakon što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.