Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 11:36

„Prezgodna sam ali muškarci beže od mene čim me vide, ne mogu da podnesu jednu stvar“

Instagram model i influenserka Meri Temara otkrila je da zarađuje velike sume novca na platformi OnlyFans zahvaljujući svojoj zavidnoj visini. Međutim, to joj istovremeno umnogome otežava pronalaženje srodne duše.
Lepa 28-godišnjakinja visoka je 188 centimetara, a to je apsolutno prihvatila kao svoju prednost, te je čak ovaj adut upotrebila kako bi se izdvojila na društvenim mrežama i zaradila novac na lakši, zabavniji način.
Meri na TikToku često objavljuje snimke na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pokazuje kako to izgleda život izrazito visoke žene, ali iako ima na hiljade obožavalaca na mrežama, u stvarnosti je krug njenih udvarača veoma mali, piše Blic Žena.








View this post on Instagram


















A post shared by Marie Temara (@marietemara)


– Priznajem da je izuzetno teško naći muškarca koji je viši od mene. Upoznati nekoga moje visine je skoro nemoguće – vrlo je ograničeno – rekla je ova Amerikanka.
– Rekli su mi da niko ne voli visoke devojke, da sam prevelika da bih bila žensko i da u NBA klubovima traže beka – dodala je ona. No, ovakve uvrede i komentari su nešto sa čim se Meri suočava od malih nogu.
– Bila sam najviša u školi, a to je bio pravi izazov jer su me često maltretirali zbog toga što sam toliko drugačija od ostalih. Deca su me zadirkivala i nazivala me muškarcem ili zgradom, jer sam prosto bila i viša i teža od većina nastavnika. Deca su bila toliko okrutna da sam ručala sama u toaletu jer nisam imala prijatelje – prisetila se.








View this post on Instagram


















A post shared by Marie Temara (@marietemara)


Ova brineta je ipak izrasla u ženu punu samopouzdanja i kaže da uživa u tome da inspiriše druge visoke devojke da prihvate sebe i svoju visinu:
– Danas volim svoje obline, ponosna sam što sam visoka i pokušavam da inspirišem druge da je lepo biti drugačiji. Danas sam ultra ženstvena jer ne želim da me više niko nikada nazove muškarcem i hoću da promenim tu stigmu da je biti visok muška osobinu.








View this post on Instagram


















A post shared by Marie Temara (@marietemara)


Inače, Meri ima 1, 3 miliona pratilaca na TikToku, a na OnlyFansu zarađuje oko 300. 000 dolara mesečno!
Zanimljivo je da ona ne snima samo sebe, već i čitavu svoju porodicu – oca, majku i braću, a svi su visoki preko 190 centimetara.
– Samo se nadam da ću inspirisati druge i pokazati im da je biti visok, veliki i drugačiji lepo i da se toga ne treba stideti – zaključila je.








View this post on Instagram


















A post shared by Marie Temara (@marietemara)


Bizarni rituali 11 holivudskih zvezda: pijavice, slavujev izmet, ovčija placenta i spavanje u vodenoj pari
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.