Pretučena Nataša Šavija, pokazala podlive po telu i polomljen stan (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 21.Mar.2024, 12:57

Pretučena Nataša Šavija, pokazala podlive po telu i polomljen stan (FOTO)

Nataša Šavija tvrdi da je ponovo fizički napadnuta od strane jednog muškarca, a na snimku koji je objavila vide se povrede koje ima, kao i ogromna šteta u stanu.
Brava je razvaljena, a unutra je mnogo stvari polomljeno, kao i njen telefon koji je izvesna osoba, kako kaže, razlupala.
– Da, opet sam doživela nasilje, a znate zašto? Jer je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima sa “može mi se” – napisala je.

– Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1.500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce!...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.