Prestigio MultiPhone: Povoljniji Androidi

Izvor: Mondo, 26.Nov.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestigio MultiPhone: Povoljniji Androidi

Kompanija Prestigio predstavila je premijerno u Srbiji tri modela smart telefona iz nove MultiPhone porodice sa Dual SIM funkcijom.

Nakon uspešnog predstavljanja pilot modela početkom ove godine, MultiPhone 4000 DUO, kompanija Prestigio napravila je sledeći korak u osvajanju brzo rastućeg tržišta Evrope i regiona, predstavljajući nove modele MultiPhone porodice.

Na našem tržištu Prestigio predstavlja tri modela iz MultiPhone serije: 3500 DUO, 4040 DUO i 4300 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << DUO. Najvažnija karakteristika sva tri modela jeste podrška za dve SIM kartice, odnosno DUAL SIM funkcionalnost. Prelazak na željenu SIM karticu je moguć pritiskom na odgovarajuće dugme, što vam daje mogućnost da odvojite poslovne od privatnih poziva i poruka.

Uz ovu prednost, lako je kombinovati dve različite tarife ili dva različita mobilna operatera u isto vreme.

Ono što ove Androide čini posebnim jeste njihov odnos cena -kvalitet. Prestigio MultiPhone uređaji se mogu naći u maloprodaji počev od 14.990 dinara za model 3500 DUO, 20.990 za 4040 DUO i 22.990 dinara za Prestigio MultiPhone 4300 DUO.

Prestigio MultiPhone telefoni sa dijagonalom ekrana od 3.5, 4 i 4.3 inča dolaze sa ICS Android operativnim sistemom, koji omogućava OTA (Over The Air) nadogradnju najnovijim verzijama softvera, po čemu su drugačiji od konkurenata svoje klase. To znači da će korisnici sve nadogradnje i unapređenja sistema moći da instaliraju na svoj telefon preko Wi-Fi ili 3G/HSDPA mreže, uz sačuvane podatke, aplikacije i multimediju, bez korišćenja računara.

Više o ovim telefonima i njihove specifikacije možete saznati na OVOJ stranici.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.