Prepoznaćete se u njenim rečima

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznaćete se u njenim rečima

Glumica Hilari Daf rekla je neke stvari o majčinstvu, a u njenim rečima će se prepoznati mnoge žene.

Dok očekuje svoje drugo dete, glumica Hilari Daf prisetila se nekih stvari kroz koje je prošla do sada sa šestogodišnjim sinom Lukom.

Kao i mnoge druge mame, i ona je imala periode kada je osećala grižu savesti, posebno u trenucima kada radi daleko od svog sina.

Iskrenošću oduševila žene! (FOTO)

U intervjuu za "Hafington >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << post" glumica je ispričala da joj je Luka postavio neka prilično teška pitanja.

"Pitao me 'Zašto moraš da radiš tako daleko? Zašto imaš posao? Zašto mama mog drugara nema posao?' Teško je. Prvo, poželela sam da mu kažem: 'Hej, znaš sve one stvari koje imaš? Ova kuća u kojoj živimo? Zato imam posao'. Ali, to njima ništa ne znači", kaže Hilari.

The boobs are big the belly is big the body is big. Man.. pregnancy is hard. Giving love to all mamas who make it look effortless... this journey is hard as hell and also incredibly special. Lovely to have a little life inside and to day dream of all the new adventures to come buuuut almost impossible to get my own shoes on..sick of getting up 9 times a night to pee and looking at this weird body in the mirror that is not my own at the moment. Women are so bad ass, this was just a note to remind myself and remind others how’s strong and beautiful you are! WE GOT THIS! ❤️✨

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff) дана 25. Јул 2018. у 5:17 PDT

Glumica je takođe iskreno govorila o tome da joj je ponekad potrebno malo vremena za sebe i kako je to objasnila svom sinu.

"Ne mogu da budem mama svaki dan po ceo dan, želim ponekad da se osetim kao ljudsko biće. I mislim da je u redu objasniti im to. Naučila sam to sa Lukom. Objasnila sam mu da mama ima posao još od kada je bila tinejdžerka i da je to važan deo mog života. Pokušavam da budem uz njega koliko god mu treba, ali posao je deo života odraslih ljudi. A kada kreneš u školu, shvatićeš koje su tvoje strasti i jednog dana ćeš i ti imati posao i porodicu. Pokušavam da pojednostavim priču, ali da ne umanjim njen značaj", priznaje Dafova.

"Poljubite me u…"

Kada je reč o njenoj drugoj trudnoći, glumica kaže da je naučila da se sa stvarima suočava kada se dešavaju i da nema neka očekivanja, kao ni krivicu koju je osećala sa prvim detetom.

"Nakon što sam rodila Luku, osećala sam da ja moram sve da uradim. Ako nisam sama radila sve, mislila sam da nisam dobra mama. Mislim da sam do sada, kao njegova mama, malo bolje naučila šta su prioriteti i da se ne trošim bespotrebno. Zato sam sada veoma uzbuđena što ću sve to opet da radim. Druga runda je mnogo opuštenija", priznala je.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.