Preminuo sin Feđe Stojanovića – reditelj filma “Čarlston za Ognjenku”

Izvor: Story, 24.Sep.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo sin Feđe Stojanovića – reditelj filma “Čarlston za Ognjenku”

Reditelj Uroš Stojanović (44), autor filma “Čarlston za Ognjenku”, preminuo je prošle noći u Los Anđelesu gde je živeo poslednjih godina. Uroš je sin našeg slavnog glumca Feđe Stojanovića, a nakon uspešnog filmskog prvenca “Čarlston za Ognjenku” (2008), odlučio je da živi u Americi. Prema nezvaničnim saznanjima, Stojanović je najverovatnije preminuo od posledica infarkta. Uroš ... The post Preminuo sin Feđe Stojanovića – reditelj filma “Čarlston za Ognjenku” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Uroš Stojanović, reditelj filma "Čarlston za Ognjenku"

Izvor: B92, 24.Sep.2017

Reditelj Uroš Stojanović (44), autor filma „Čarlston za Ognjenku“, preminuo je u Los Anđelesu, gde je živeo poslednjih godina, rečeno je Tanjugu u Ateljeu 212...Stojanović, sin poznatog glumca Feđe Stojanovića, preminuo je u subotu, najverovatnije od posledica srčanog udara.tojanović je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.