Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2023, 12:05

Preminuo poznati mladi glumac i zvezda serije ‘Euforija’ – sumnja se na predoziranje

Još jedan mladi život je ugašen usled psihičkih problema potpomognutim narkoticima i alkoholom.
Mladi glumac Angus Klaud, premiuo je u 25. godini života.
Vest o njegovoj iznenadnoj smrti juče se proširila svetom, a kako je pisao TMZ, preminuo je u svojoj kući u Ouklandu.
Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da se predozirao.
Naime, TMZ je objavio da je Klaudova majka oko 11:30 pozvala policiju i tada pomenula da sumnja na predoziranje. Odmah je utvrdila i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Angus nema puls, te je Hitna pomoć na licu mesta mogla da utvrdi samo smrt.
Izvor dodaje i da je Angus danima imao suicidne misli nakon smrti oca, koji je prošle nedelje sahranjen.
„Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak možeda bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bori“, navodi se u saopštenju porodice.
Glumio je u seriji „The Euphoria“, u filmovima “ ‘The Lin“, „North Hollywood“, pojavljivao se u muzičkim spotovima raznih muzičkih izvođača. Dva projekta u kojima je učestvovao čekaju premijeru, prenosi Nova.rs.
Ćerka Radeta Šerbedžije udala se u Novom Sadu, njen izabranik je poznati glumac (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.