Premijera: Ko to Zlatku Pejakoviću spava s desne strane?

Izvor: Story, 04.Avg.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Ko to Zlatku Pejakoviću spava s desne strane?

Da bi snimao spot celi dan na +40 stepeni moraš biti heroj ili budala. Ja mislim da sam na kraju ispao ovo prvo, našalio se zadovoljan Zlatko Pejaković videvši finalnu verziju videa nove pesme Tko ti spava s desne strane čiju premijeru upravo predstavljamo.

Zlatko Pejaković, foto: Promo

Legendarni pevač koji već decenijama predstavlja sinonim za lude zabave i fešte inspiraciju za novi video spot pronašao u liku Monike Beluči.

Kadrovi snimljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u Istri neodoljivo podsećaju na slatku Malenu iz istoimenog filma koju je za ovu priliku verno odglumila plesačica Ivana Mesec iz zagrebačkog kazališta Komedija.

- Kod pevača nikada ne treba biti previše filozofije. Znaš šta publika želi, kako se najbolje ljudi zabavljaju i svakim novim koncertom posvedočiš isto. Baš zato srećan sam što ponovo na ovoj pesmi sarađujem s mojim prijateljima i autorima mnogih hitova Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem, na tragu najvećih pesama u mojoj karijeri -  kaže popularni zabavljač.

Zlatko Pejaković, pevač neobičnog glasa, koji je solističku karijeru započeo sredinom 70- tih godina iza sebe ima mnogobrojne albume i hitove, bezbroj nastupa na festivalima i brojne nagrade, a novim singlom dokazuje kako ono što je vredno ima neograničeno trajanje.

Muzičku karijeru vrednu divljenja započeo je pre skoro pola veka. Svoj najveći hit, pesmu Čerge napisao je 1967. godine. Dve godine kasnije kad je objavljena vinula je Zlatka Pejakovića u sam vrh popularnosti među pevačima,  a s tog mesta ne silazi ni danas. Njegovi megahitovi Ove noći jedna žena, Živio bi kao kralj, Nećemo noćas doma, Misli svatko da je meni lako, ali i poslednji hit Tko ti spava s desne strane nesumnjivo će i ovog leta prikovati publiku uz pozornicu i šankove do ranih jutarnjih sati.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.