Prefinjenoj lepoti dala posebnu notu sofisticiranosti: Bajkovita haljina Tamare Vučić IMPRESIONIRALA (foto)

Izvor: Story, 14.Nov.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prefinjenoj lepoti dala posebnu notu sofisticiranosti: Bajkovita haljina Tamare Vučić IMPRESIONIRALA (foto)

Prva dama Srbije Tamara Vučić pojavila se sinoć na jednom dobrotvornom koncertu, te je tom prilikom oduševila svojim modnim odabirom. Naime, budući da je Tamara čest gost ovakvih okupljanja kao i da dres kod na ovakvim mestima zahteva priličnu ozbiljnost, dama, koja je javnosti poznata po izuzetnoj lepoti, negovanosti, ali i stilu, ponovo je zadivila sve. ... The post Prefinjenoj lepoti dala posebnu notu sofisticiranosti: Bajkovita haljina Tamare Vučić IMPRESIONIRALA (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakularna žurka okupila najveće zvezde šoubiznisa! (foto)

Izvor: Story, 15.Nov.2019, 11:24

Sinoć se u Beogradu održala godišnja koktel žurka Gorkog Lista a tim povodom okupile su se i najveće zvezde šoubiznisa! Budući da su, na ovakvim događajima uvek u fokusu izdanja poznatih i ovoga puta, osvrnulismo se na ona najzapažnija, najseksepilnija i  najekstravagantnija. Definitivno,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.