Prefinjene Device, mistične Škorpije: Kakav vi talenat i interesovanje posedujete?

Izvor: 24sata, 22.Nov.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prefinjene Device, mistične Škorpije: Kakav vi talenat i interesovanje posedujete?

Kao i na sve ostalo što čini život jednog čoveka, tako zvezde utiču i na umetničke sposobnosti koje neko može imati u manjoj ili većoj meri... Zvezde i vladaoci planeta su među glavnim "krivcima" za nečiji umetnički dar ili naklonost ka nekim drugim životnim opredeljenjima. Proverite koliki ste umetnik, bez obzira na to da li ste se ikada bavili nekom umetnošću ili ne. Možda će vam nebo otkriti nešto što do sada niste znali.

Ovan

Dominirajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << planeta Mars utiče na umetničke aktivnosti, duhovni život, i prirodnu agresivnost Ovna (koji je impulsivan, nestrpljiv, agresivan i razdražljiv). U poeziji mu nedostaje lirika i tananost, dok u slikarstvu brzo osmisli ono što poželi.

Umetnost slušanja...

Ako je pisac, onda ima smisla za društvo, sistem i satiru, a bio bi veoma dobar karikaturista u grafičkoj umetnosti. Sve u svemu, Ovan je tipičan vladajući znak, mada i u njemu ima izuzetnih umetnika.

Bik

Venera je vaša dominantna planeta i usko je povezana s lepotom, pa daje te osobine i vašem znaku. Smatra se da pripadate zemaljskom znaku, ali da među vama ima vrlo velikih umetnika. Vezani ste za realnost i smatrate se jednim od najboljih čuvara Zodijaka. Kao umetnici, Bikovi se uvek vezuju za pozitivnu stranu života, odbacujući destruktivnost. Iz svojih problema brzo nalaze rešenje bilo da su oni ljubavne ili socijalne prirode. Pisci u Biku su sporiji i pišu duge romane. Ako su pripadnici ovog znaka pevači, imaju jak glas, a ako imaju imalo talenta, plodni su, genijalni i otkrivaju osnovne i vitalne vrednosti.

Blizanci

Budući da ste vazdušni umetnički znak, rođen pod Merkurom, vrlo ste obdareni spiritualnim i humorističkim duhom, ali i nestalni, zanimate se za sve što je savremeno - politiku, svet, socijalno stanje... Rođeni ste za rad u sredstvima javnog informisanja, a imate dara i za pisanje. Karakteristično za vas je astralni dualitet - dvostrukost, kao recimo kod slikanja: na platnu se mogu primetiti dve teme zbog dvojnosti vašeg znaka. Vaše omiljene teme će biti unutrašnja borba, potreba za kompromisom ili donošenje neke odluke.

Rak

Vaš znak je pun senzibilnosti, romantike i umetničkog dara, pod uticajem je Meseca koji još više povećava maštovitost i sanjarenje Raka. Ovaj vodeni znak je poznat kao veoma privržen porodici i deci, s obzirom na njihovu plašljivost i nesigurnost. Ako ste pisac, proslavićete značaj braka i porodice u romanima, a što se tiče slikarstva, teme se neće nimalo razlikovati od prethodnih.

Isceliteljska snaga umetnosti...

Pesnici u ovom znaku pišu nostalgične i melanholične stihove zbog uticaja Meseca. Rakovi pisci mogu lako stvoriti bestseler, jer im njihova intuicija pomaže da osete trenutak objavljivanja njihovog dela, kao i potrebu i želju publike za onim o čemu pišu.

Lav

Vašom planetom vlada Sunce, dajući vam tako autoritet, sigurnost i moć. Ne volite nikoga ko je iznad vas, jer ste sujetni da bi se zadovoljili uspehom. Često propuštate svoje šanse, previše svesni svojih želja. Kao pisac stvaraćete ozbiljna dela, a kao glavnu ličnost biraćete recimo cara ili kralja, predsednika ili neku drugu ličnost kojom bi zaintrigirali sve oko sebe. Oduševljavate se opisom konflikata i autoriteta, kao osnovom dramske akcije. Imate puno smisla za literaturu, a ima vas i među glumcima i to - zvezdama. Tipičan ste vatreni znak, što još više potencira vašu kreativnost i talent.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.