Predstavljamo vam 10 novih Viktorijinih anđela, i nećete biti razočarani!

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo vam 10 novih Viktorijinih anđela, i nećete biti razočarani!

Brend luksuznog donjeg veša, Victoria\'s Secret, obelodanio je listu od novih 10 devojaka koje će nositi njihove modele.

Viktorijini anđeli, foto: Profimedia

I dok su mnogi navijali za najtraženije modele poput Điđi Hadid i Kendal Džener, ove dve devojke nisu ušle u uži izbor. Međutim, konačan izbor vas nikako neće razočarati, jer ove devojke svakako su zaslužile svoja krila.

Adriana Lima, Alesandra Ambrosio, Behati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Prinslu, Kendis Svonpul i Lili Oldridž ostaju u kampanji, a njima se pridružuju:

Sara Sampajo

Ova dvadesettrogodišnja devojka više puta je osvajala portugalski Zlatni Globus za Najbolji ženski model, a njena interesovanja su karate, violina, i surfovanje.

Elsa Hosk

Elsa (26) je iz Stokholma a modelingom je počela da se bavi kada je njen otac poslao njene fotografije lokalnoj agenciji u Švedskoj. Bila je profesionalna košarkašica ali se ipak odlučila za karijeru modela.

Džezmin Tuks

Tuks (24) se pojavljivala u reklamama velikih brendova poput Uggs i Gap. 14 godina se bavila gimnastikom i tvrdi da obožava da jede.

Tejlor Hil

Osamnaestogodišnja Tejlor je iz Kolorada a lovac na talente ju je zapazio na jednom ranču. Ima gotovo 500 000 pratilaca na Instagramu, a obožava snoubording i jogu.

Monika Jagaciak

Monika (20) bila je seosko dete, a otkrivena je u svom rodnom gradu u Poljskoj, na kastingu održanom u tržnom centru.

Kejt Grigorijeva

Grigorijeva (25) se pojavila u šou Russia's Next Top Model. Takmičila se u klasičnim plesovima i ima diplomu iz marketinga.

Lais Ribejro

Ribejro (24) je brazilski model i pojavljivala se u Vogu. Salsa je samo jedna od njenih velikih strasti.

Stela Maksvel

Stela (24) živela je u Belgiji, Australiji i Novom Zelandu, pa nije čudo što voli da putuje.

Rome Strid

Strid (19) je iz Holandije, a njena strast je dizajn enterijera.

Marta Hant

Hant (26) je otkrivena na takmičenju u modelingu u rodnoj Severnoj Karolini. Kada nije na pisti naći ćete je kako surfuje, pleše ili kuva.

Izvor: story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.