Pravi suprug: Džordž Kluni priznao nešto što bi retko koji muškarac uradio!

Izvor: Story, 15.Maj.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi suprug: Džordž Kluni priznao nešto što bi retko koji muškarac uradio!

Slavni glumac otkrio je neke detalje iz privatnog života njega i njegove supruge bez imalo stida

Džordž i Amal Kluni, foto: Profimedia

Naime, Džordž Kluni ne krije da je opčinjen svojom suprugom Amal i, kako kaže, jedini način da je pobedi je - obaranje ruku. Glumac neretko i bez stida kaže da je Amal pametnija od njega.

Amal Kluni prvi put razbesnela javnost

- Ako stavimo ruke na sto, sigurno ću pobediti, jači sam, i to bi bila moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jedina pobeda. Jer ako bismo vodili intelektualnu bitku, tu bih izgubio - rekao je on.

Ne postoji mnogo muškaraca koji će priznati da je njihova supruga pametnija od njih, a kamoli da se time hvale.

- Nema sumnje da je moja supruga pametnija od mene, i ja sam oduševljen time. To je dobro kada si u društvu nekoga ko je pametniji. Amal je sjajna - objasnio je glumac.

Kako kaže, pored mnogo talenta koje poseduje Amal, kuvanje nije jedna od njenih prednosti.

- Specijalitet moje supruge je odluka u kom će restoranu rezervisati mesto. Amal ne kuva, ne samo zato što nema vremena zbog posla kojim se bavi - stručnjak je za međunarodno pravo, a drži i predavanja na Pravnom fakultetu na Kolumbija Univerzitetu - već jednostavno zato što je to nimalo ne zanima - objasnio je glumac.

Naime, nedavno kada joj je poznati njujorški kuvar Sal Skonjamilo poklonio primerak svoje knjige recepata, Amal mu je jednostavno odgovorila.

- Da li ti ličim na nekog ko kuva? Ne, ja ne kuvam. Ne misliš valjda da ću naučiti? - direktna je bila ona.

Za razliku od svoje supruge, Kluni za sebe može reći da je vešt u kulinarstvu.

- Ja sam sasvim pristojan kuvar po mom mišljenju. Dugo godina sam bio momak, tako da sam morao da naučim da spremam. Pravim lepu pastu, jer dosta vremena provodim u Italiji - objasnio je Džordž.

Bez obzira na to što Amal ne zna da kuva, to ne remeti njihov brak. Kluni je opčinjen svojom suprugom.

- Nikada nisam bio srećniji. Imam suprugu pored sebe koja je vredna svake pohvale. Od trenutka kada sam sreo Amal ideja da provedem ostatak života pored nje je najbolja i najvažnija odluka u mom životu, stvar koja me je usrećila - izjavio je Džordž.

Podsetimo, Džordž Kluni i Amal venčali su se 2014. godine u Veneciji, a njihovo venčanje izazvalo je veliku medijsku pažnju.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.