Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 02:08

Prava letnja: Hladna paradajz čorba

Prava letnja: Hladna paradajz čorba

Jede se hladna, pa će vas odlično rashladiti tokom vrelih letnjih dana...
Ne morate da odustanete od jedenja supa i čorbi tokom leta – ako vam se ne jedu one tople jer vam je ionako vruće, evo odličnog recepta za hladnu čorbu od paradajza.
Sastojci:
Pola kilograma paradajza
Čaša jogurta
Pola limuna
So i biber po ukusu
Kašičica peršuna
Priprema:
Paradajz prokuvajte u vodi, zatim oljuštite, odstranite koštice i ispasirajte ga u blenderu sa jogurtom.
Kada se smesa sjedini, dodajte 250 mililitara hladne vode i isceđen sok od polovine limuna. Sve još malo izblendirajte, dodajte so, biber i peršun, pa...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.