Prava lepotica: Pogledajte kako danas izgleda Eminemova ćerka!

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava lepotica: Pogledajte kako danas izgleda Eminemova ćerka!

On je repovao o njoj u pesmama Stan i Mockingbird dok je bila mala, a sada je 19-godišnja lepotica koja gospodari društvenim mrežama...

Foto: Profimedia

Čini se da se Hejlil Džejd Skot Meters od tatine princeze pretvorila u pravu lepoticu.

Neprepoznatljiv: Eminem promenio lični opis (FOTO)

Eminem čije je pravo ime Maršale Meters i Kimberli Skot dobili su malenu devojčicu kada je on imao 15 a ona 13 godina. Hejlil je došla na svet 1995. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godine, par se venčao 1999. godine a razveo dve godine kasnije.

Može li autogram? Levoruki u svetu slavnih

Kimberli i Eminem su se nakon razvoda sporazumno dogovorili oko starateljstva nad Hejlil. Tatina princeza je u više navrata na društvenim mrežama zahvaljivala svojim roditeljima na pruženoj podršci u ostvarivanju svojih ciljeva iako nisu zajedno više u braku.

Pogledajte kako Hejlil dana izgleda!

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.