Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2023, 14:19

Poznato od čega je preminuo modni kreator Saša Vidić

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u ponedeljak od sepse, saznaje nezvanično Kurir. Kreator je u KBC „Bežanijska kosa“ dovezen bez svesti, lekari su na prijemu dali sve da ga spasu, ali nisu uspeli.
– Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa – rekao je izvor  za pomenuti portal.
Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je praktično klinički mrtav dovezen.
Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa – kaže izvor Kurira.
Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.
Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli.
Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.
Preminuo modni kreator i stilista Saša Vidić

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.