Poznati komentator spavao sa ćerkinom drugaricom dok mu se žena borila sa rakom

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2023, 11:02

Poznati komentator spavao sa ćerkinom drugaricom dok mu se žena borila sa rakom

Bivši sportski komentator je napravio skandal zbog kog ga sada „razvlače“ britanski mediji.
Ričard Kiz je 66-godišnji nekadašnji komentator Skaj sporta koji je u žiži javnosti ovog puta zbog svog privatnog života.
Kiz je oženio Lusi Rouz, 35-godišnju prijateljicu svoje ćerke, u koju se zaljubio i sa kojom je započeo romansu dok je njegova supruga bolovala od raka, prenosi Nova.
Kiz se oženio mlađom advokaticom u Kingsveru, u Devonu, a svečanost je koštala nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << desetina hiljada funti.
66-year old former Sky Sports presenter Richard Keys has married his daughter’s 35-year-old friend in Devon, after denying he left his wife for her while she was fighting cancer.
(Source: @MailSport ) pic.twitter.com/BVk5MdOIeX
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 28, 2023

Prisustvovali su porodica i prijatelji, ali ne i njegova 38-godišnja ćerka Džema, kao i njegov sin Džošua. Ričard se razdvojio od supruge Džulije Kiz posle 36 godina braka kada je u javnost izašla priča o njegovoj aferi i prevari 2016. godine.
Džuliju je ta afera emotivno uništila, ali se makar oporavila i izlečila od raka štitne žlezde.
Ipak, očeva prevara je uticala i na ćerku Džemu koja je zapala u depresiju i odala se alkoholu, a bila je i na sudu zbog pretećih poruka svojoj nekadašnjoj prijateljici.
Richard Keys’ wife Julia wanted to ‘THROTTLE HIM’ after alleged ‘affair with Lucie Rose’ https://t.co/WO7cM2xLOT pic.twitter.com/iqNEprfOC7
— anglew meth (@anglew_meth) January 13, 2018

Kiz je apre toga otpušten sa mesta sportskog prezentera na kom je zarađivao pola miliona funti godišnje, dok je pokrivao Premijer ligu.
66 yaşındaki eski Sky Sports sunucusu Richard Keys, kanserle savaşan karısını terk edip kızının 35 yaşındaki arkadaşı ile evlendi. (Daily Mail) pic.twitter.com/ABhegJ6GXd
— Buzz Spor (@buzzspor) June 28, 2023

Osvojio milion funti u kvizu, ali samo 5 minuta nakon kraja otkrivena velika prevara, za sve kriva žena!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.