Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 14:33

Požar u napuštenoj fabrici u Učiteljskom naselju lokalizovan, gasilo ga čak 46 vatrogasaca: U toku dogašavanje, uzrok za sada nije poznat (FOTO, VIDEO)

Veliki požar u Učiteljskom naselju u Beogradu lokalizovan je u 12:48 sati. Požar je izbio u zgradi napuštene fabrike koja se nalazi okružena velikim brojem zgrada i porodičnih kuća, u blizini su i osnovna škola i vrtić. Goreo je krov fabrike koji se tom prikom i urušio. Na teren je izašlo više od čak 40 vatrogasaca i lokalizovan je posle nešto više od sat vremena. Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u Učiteljskom nas

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Veliki požar, koji je izbio je danas oko 11.40 sati u napuštenoj fabrici u Ulici Mis Irbijeve u Učiteljskom naselju, ugašen je, javlja N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.