Potresna ispovest supermodela: Lekari su mi rekli da zbog karcinoma moram da prekinem trudnoću, ali nisam želela da ih poslušam!

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest supermodela: Lekari su mi rekli da zbog karcinoma moram da prekinem trudnoću, ali nisam želela da ih poslušam!

Trudnoća je za mnoge majke često teško podnošljiva, ali u kombinaciji s tek dijagnostikovanim karcinomom gotovo je razarajuća.

Foto: Instagram/elizavetalowicz

Tada dvadesetčetvorogodišnji kanadski model letonskog porekla, Elizavetu Bulokovu lekari su suočili upravo s takvom okrutnom stvarnošću.

Naime, dok je bila na odmoru u Amsterdamu sa svojim suprugom Romanom Trubekojem, ono za šta je mislila da je tek obična zubobolja ispostavilo se kao teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bolest.

Lekari su joj rekli kako će morati da izvrši abortus pre nego što se podvrgne hemoterapiji.

- Bio je vrlo nemirna beba i razgovarala sam s njim dok je još bio u mojoj materici - ispričala je Elizaveta o svom tada nerođenom sinu.

- Rekla sam mu da mora da prestane da se pomera toliko jer neću moći da ga zadržim i odjednom me je poslušao. Prestao je da se mrda - rekla je mlada mama i dodala:

- Rekla sam samoj sebi da ću prihvatiti šta god da je univerzum isplanirao za mene. Ako je suđeno da rodim svoje dete, onda ću ga i roditi - rekla je hrabra manekenka.

Na sreću, to što je odlagala pobačaj otvorilo joj je i treću opciju: mogućnost carskog reza.

Nakon što se konsultovala sa lekarima, dečak Valentin bezbedno je stigao na svet 10 nedelja ranije.

Bulokovoj su uklonili 95% vilice, podvrgli je hemoterapiji i sada se oporavlja.

Nedavno su je fotografisali za Vice, koji je i objavio njenu potresnu priču.

A photo posted by Elizaveta Lowicz Bulokhova (@elizavetalowicz) on Jul 19, 2015 at 10:25am PDT

A photo posted by Elizaveta Lowicz Bulokhova (@elizavetalowicz) on Jul 10, 2015 at 9:27am PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.