Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2023, 10:50

Potresna ispovest majke ubijene Noe: „On je tukao moje dete, umrla je u najtežim mukama…“

Majka Noe Milivojev, ubijene devojke, otkrila je kako izgledala njena veza sa muškarcem osumnjičenim za njeno ubistvo.
– On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazila. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije.
Ovako za “Blic” započinje svoju potresnu ispovest Boba Milivojev, majka Noe Milivojev (18), trans devojke čiji su delovi tela nađeni juče popodne u stanu u centru Beograda, u kesama i kantama.
Za Noom se tragalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << od 27. juna, a njena porodica je sumnjala da joj se nešto dogodilo jer je to bio prvi put da isključi telefon i ne javlja se.
Puno je vole mama, tata, brat i sekica – Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje dece – kaže u potresnoj ispovesti za “Blic” majka ubijene Noe Milivojev.
– A nju su vređali, maltretirali, ismevali. Noa je bila vaspitano dete, a na Tik Toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik Tok, biće bolje, apelujem svim roditeljima da se ta mreža ugasi – kaže majka ubijene Noe Milivojev.
Umrla je u najtežim mukama, tražim najtežu kaznu Osumnjičenog za ubistvo svoje ćerke znala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala probleme s njim.
– On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu – kaže Noina majka.
Trojica iskrenih prijatelja Noa je imala trojicu drugara koji su je sve vreme tražili.
– Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvek su je štitili kada izađe. Ona će zauvek biti naša najlepša Noa Milivojev – kaže majka Noe Milivojev.
Prijatelj ubijene Noe otkrio detalje kobne veze: „Taj momak ju je stalno tukao, izbacivao iz stana“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ŽELELA JE DA BUDE DEVOJČICA, MI TO POŠTUJEMO Rođaci i komšije iz Kovilja oplakuju ubijenu Nou Milivojev: "Ona se zaljubila, a on ju je TUKAO I DROGIRAO"

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

- Ona bi pre sebe povredila, nego nekog drugog - priča kroz suze rođaka Noe Milivojev (18), devojke čije je telo, kako se veruje, nađeno juče popodne u stanu njenog dečka u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.