Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 03:07

Posne pljeskavice od tunjevine

Posne pljeskavice od tunjevine

Tunjevinu iz konzerve iskoristite za ovaj jednostavni, ukusni recept u danima posta.
Predstavljamo vam recept za posne pljeskavice od tunjevine iz konzerve. Možete ih pripremiti u danima kada je dozvoljeno jesti ribu i koristiti ulje u pripremi hrane.
Sastojci:
Dve konzerve tunjevine u salamuri
Dve kašike senfa
Četiri krompira
Dva mlada luka
Pola limuna
Sveži peršun
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
Krompir oljuštite, isecite na kockice i obarite u slanoj vodi. Tunjevinu dobro ocedite, mladi luk isecite na tanke kolutiće.
Obareni krompir izgnječite, tako da dobijete pire...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.