Poslednji snimak devojke koju je ubio Hamasa, igra i pleše ni ne sluteći horor (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Okt.2023, 13:44

Poslednji snimak devojke koju je ubio Hamasa, igra i pleše ni ne sluteći horor (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak, za koji se veruje da je nastao pre nego što je nemačka državljanka ubijena od strane militanata Hamasa u subotu u Izraelu.
Šani Luk (30) bila je na muzičkom festivalu kada su je zarobili teroristi u Izraelu, nakon čega je njeno beživotno, polunago telo, snimljeno u kamionetu pripadnika Hamasa, dok su oni oko nje slavili.
Na društvenim mrežama se pojavio snimak, za koji se veruje da je nastao pre nego što je Luk, tatu-umetnica, brutalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ubijena, piše Telegraf.
Na njemu se vidi kako Luk igra i smeje se, okružena drugim posetiocima muzičkog festivala, koji se dobro provode.
Shani Louk probably moments before Hamas raped her, broke her limbs and killed her, then paraded around her naked dead body in thetruck spitting and yelling "Allahu Akbar"
What do you think about this?#Gaza #Palestine #Israel #Hamas #Hezbollah #Iranpic.twitter.com/ZQxmyYQVMp
— NBA for Life (@NBALife01) October 9, 2023

Nakon toga je usledio iznenadni napad Hamasa, koji su upali u Izrael i započeli krvave borbe.
Na festivalu je nestao i unuk Dušana Mihaleka, dugogodišnjeg urednika muzičkog programa radija Novi Sad. On je bio na muzičkom festivalu u blizini granice sa Gazom. Mladić se od subote vodi kao nestao.
Da podsetimo, Izrael je u nedelju, 8. oktobra i zvanično proglasio rat, prvi put od Oktobarskog rata 1973. godine.
U blizini granice sa Gazom nestao unuk poznatog Novosađanina Dušana Mihaleka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.