Poslednja oaza za starine

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2009, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja oaza za starine

Prva privatna ustanova u Vojvodini sa „sertifikatom“ za smeštaj i brigu o licima u takozvanom trećem životnom dobu, vila odnedavno se svrstala u najekskluzivnije objekte ovog tipa u južnoj Evropi. Smeštena u velelepnom okruženju platana i borova, predstavlja tihu luku za sve one kojima je potrebna tuđa nega i pomoć, pre svega za samotne starine „koje se ne predaju“.

Država nije pomogla

Mesečni boravak u hotelu je od 400 do 470 evra i možda je to za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mnoge potencijalne korisnike skupo, ali je to „minimum za ovo što obezbeđujemo“.

- Država nam nije dala nikakve olakšice, bez obzira što smo u tabeli socijalnih ustanova. Plaćam sve dažbine kao da se bavimo turizmom i hotelijerstvom. Mi, u neku ruku, i jesmo hotel i to ekskluzivan, ali koriste ga, to se ne može prevideti, ljudi trećeg doba koji su zaslužili dostojanstven tretman i sav komfor potreban njihovim godinama - ističe Livija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.