Posle osam godina doneta presuda protiv Katarine Rebrače

Izvor: Story, 08.Maj.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle osam godina doneta presuda protiv Katarine Rebrače

Viši sud u Beogradu prvostepeno je danas osudio na dve godine i 10 meseci zatvora bivšu manekenku Katarinu Rebraču zbog zloupotreba sa Fondom za prevenciju raka dojke, jer je sa saradnicama protivpravno prisvojila deo novca iz tog Fonda koji su uplaćivali građani i donatori. Njene saradnice Slađana Mironja i Mirjana Hristić osuđene su na po ... The post Posle osam godina doneta presuda protiv Katarine Rebrače appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Poslije osam godina donijeta presuda protiv Katarine Rebrače

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2018

Viši sud u Beogradu prvostepeno je danas osudio na dvije godine i 10 mjeseci zatvora bivšu manekenku Katarinu Rebraču zbog zloupotreba sa Fondom za prevenciju raka dojke, jer je sa saradnicama protivpravno prisvojila dio novca iz tog Fonda koji su uplaćivali građani i donatori...Njene saradnice...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.