Posebno sam uzbuđena

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebno sam uzbuđena"

Gospođa Bekam u novoj "akciji".

Odavno je dokazala da nije samo "posh" devojka i supruga fudbalera. Pokrenula je sopstvenu modnu kolekciju 2008. godine i veoma brzo postala uticajna u svetu mode:

Dobila je dve britanske modne nagrade za brend godine (2011. i 2014.) i nagradu magazina Harper's Bazaar za britanski brend godine 2017. Iste godine, Viktorija je dobila odlikovanje za doprinos modi (OBE – orden britanskog carstva).

Upravo zbog toga je brend Reebok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlučio daViktoriju Bekam angažuje za novu kolekciju, koju ćemo  moći da vidimo krajem 2018. godine.

#ReebokxVictoriaBeckham x VB @reebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 9, 2017 at 9:35am PST

Reebok x Viktorija Bekam kolekcija biće predstavljena u okviru Reebok Innovation Collective.

Reč je o inicijativi brenda koja se fokusira na razvoj obuće i odeće koja donosi novu generaciju udobnosti, koncepcijski dizajn i modele zasnovane na inovativnim tehnologijama.

Morning run! x VB #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 9, 2017 at 4:01am PST

"Posebno sam uzbuđena zbog ovog partnerstva koje je zasnovano na zajedničkim vrednostima. Uvek sam zagovarala podsticanje vere u žene, a upravo je Reebok prednjačio sa takvim porukama decenijama unazad. Prilika da promenim tradicionalno poimanje fitnes garderobe u smislu modnog dizajna je nešto što sam oduvek želela da uradim. Volim da nosim sportsku odeću i veoma sam srećna što ću sa brendom Reebok učestvovati u ovako dinamičnom partnerstvu", istakla je Viktorija.

Day one x VB #ReebokxVictoriaBeckham @reebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 8, 2017 at 12:10pm PST

"Kao brend, mi smo u potrazi za partnerom koja nije samo uticajna žena, već osoba koja istinski želi da promera granice", kaže Korina Verkle, zamenik predsednika sektora "Ženske inicijative" za brend Reebok, i dodaje:

"Nema boljeg primera za sve te vrednosti od Viktorije. Ona je istinski vizionar, sa stalnom željom da podrži žene da budu najbolja verzija sebe. Ta namera se posebno vidi u njenom dizajnu, koji nastavlja da pomera standarde modne industrije iz sezone u sezonu. S nestrpljenjem čekamo da pokažemo kako će izgledati naša linija".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.