Pošalji poruku Rijani preko Fejsa za 100$

Izvor: Mondo, 11.Jan.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošalji poruku Rijani preko Fejsa za 100$

Želiš nešto da poručiš Rijani ili Kim Kardašijan, a ne pratiš ih na Fejsu? OK, spremi pare, pa čak i ako nisi njihov prijatelj možeš da im pošalješ poruku!

Facebook trenutno eksperimentiše sa naplatom poruka koje šaljemo osobama sa kojima nismo prijatelji, sa kojima nemamo zajedničke prijatelje ili čiji fanovi nismo. Ukoliko je to neki “običan“ korisnik slanje poruke košta jedan dolar i to je već poznata stvar, ali sajt Mashable otkrio je da se poznatim ličnostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poput Marka Cukerberga slanje poruke naplaćuje 100 dolara!

Naplata slanja poruka nepoznatim kontaktima i fan stranama uvedena je kako bi se sprečilo spamovanje tih korisnika, kao i druge zloupotrebe. Sve privatne poruke koje budete slali i primali od nepoznatih vam korisnika završiće u Other sandučetu Facebook poruka.

Naplata se vrši preko nekog od javno dostupnih servisa na internetu, od kojih u Srbiji neki ne funkcionišu ili korišćenjem internet/kreditne kartice.

Ako Cukerbergova poruka vredi stotku, koliko li vrede poruke za Rijanu i Kim Kardašijan? I zašto bi neko plaćao slanje poruka, ako je dovoljno da klikne na Like ili ga pozove za prijatelja, da bi mi poruku poslao besplatno? Valjda Facebook zna najbolje...

Šta biste vi pitali poznate i po kojoj ceni?

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.