Porukom na automobilu pokušao da urazumi komšije – da li će upaliti? FOTO

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 10:21

Porukom na automobilu pokušao da urazumi komšije – da li će upaliti? FOTO

Da li će komšije na ljubaznu poruku odgovoriti istom merom?

Sve je više vozača koji pribegavaju raznim porukama ili nalepnicama na automobilima. Pored poruka u vidu upozorenja upućenih ostalim vozačima ili poruke kao molbe upućene policiji, fotografija koja se nedavno pojavila na internetu pokazuje da su moguće i nešto drugačije poruke, koje ranije nismo viđali.

U pitanju je ljubazna molba vlasnika automobila, ali ovog puta usmerena ka stanarima zgrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Naime, usled nemogućnosti da se oslobodi smeća koje stanari iz zgrade bacaju na automobile na parkingu, jedna osoba smislila je način kako da na ljubazan način zamoli ali i upozori svoje komšije da prestanu sa svojom ružnom navikom, piše Blic.

Fotografija je objavljena na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" i brzo je postala viralna.

"Najljubaznije vas molim da sa terase ne bacate na moje vozilo smeće i razne tečnosti. Hvala na razumijevanju", napisano je u molbi.

Po svemu sudeći, ukoliko je vlasnik automobila morao da preduzme ovu meru, očigledno je da na neke lakše načine nije mogao da dopre do pojedinaca koji nemaju baš tako lepu naviku.

Komentara ispod ove objave bilo je na pretek, međutim, kako se može videti na fotografiji, pored reči ispisanih na krovu, tu je i milje u automobilu koje je "ukralo šou". Te je mnogo više komentara bilo na račun samog miljea.

"...ima milje kao metu nacrtanu... Pa i golubovi te nišane zbog toga", "Ekstra je milje. I sasvim u redu poruka", "E vala čudi me to da kod nas neko nešto sa terase baca… čudo jedno!", "Čovek u kriminalnom miljeu a ti mu mrve bacaš po krovu", našalili su se neki.

Ipak, da li je poruka ištampana na krovu promenila stvari i da li su komšije prestale da bacaju smeće ili nastavile sa svojom užasnom navikom, nije poznato.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI ĆE UPALITI? Porukom na automobilu pokušao da urazumi komšije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

Da li će komšije na ljubaznu poruku odgovoriti istom merom?..Sve je više vozača koji pribegavaju raznim porukama ili nalepnicama na automobilima. Pored poruka u vidu upozorenja upućenih ostalim vozačima ili poruke kao molbe upućene policiji, fotografija koja se nedavno pojavila na internetu pokazuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.