Poruka jednog mališana rasplakala Srbiju, on ima samo jednu želju i svi možemo da mu pomognemo da se ostvari

Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2024, 21:06

Poruka jednog mališana rasplakala Srbiju, on ima samo jednu želju i svi možemo da mu pomognemo da se ostvari

Mališa iz Srbije osvojio je srca svih nas na društvenim mrežama porukom koju je napisao svojom neveštom rukom đaka prvaka.
Ovaj sedmogodišnjak za sve protekle praznike nije poželeo ni skup telefon, ni igricu nego da njegov stariji brat Saša zauvek ozdravi i bude samo njegov bata.








View this post on Instagram














>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<



A post shared by Hipigram (@hipigram)


Stariji brat Saša Čejkić rođen je 2000. godine i dijagnostikovan mu je zloćudni tumor mozga (C71.0 Neoplasma malignum cerebri, lobos et ventriculus excludens) sa pratećom dijagnozom: Idiopatska žarišna epilepsija i epilepsijski sindromi sa žarišnim napadom (G40.0 Epilepsia idiopathica (focalis) (partialis) et syndromata epileptica cum impetu focali), kao posledica tumora, prenosi Kurir.
Prvi simptomi bolesti počeli su da se pojavljuju od juna 2023. godine u vidu povremenih kriza svesti i dva epileptična napada koja su se desila u razmaku od mesec i po dana, a MSCT endokranijuma potvrdio je prisustvo veće tumorske promene koja odgovara subakutnoj-hroničnoj ishemiskoj leziji parijetalno desno.
S obzirom na položaj i veličinu tumora, a nakon epileptičnog napada koji se desio 4.novembra 2023. godine, potrebno je da Saša što pre obavi operativno lečenje tumora na mozgu u inostranstvu.
Foto: Printscreen Budi human Neophodno je da se u najkraćem roku prikupi iznos potreban za nastavak lečenja i planiranu operaciju.
Saša se ovim putem obraća svim ljudima dobre volje da mu pomognu svojim donacijama kako bi pobedio u svojoj borbi za život.
Sredstva su potrebna za nastavak lečenja, lečenje u inostranstvu, hemoterapije, lekove, specijalističke preglede, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.
Za Sašin život! Budimo humani! Pomozimo Saši!
Navijač (73) iz Sjenice želi da donira bubreg Simaniću, humani gest oduševio Srbiju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.