Porodilište u kojem se služi šampanjac?!

Izvor: Mondo, 08.Jun.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodilište u kojem se služi šampanjac?!

Šampanjac, dimljeni losos i sto drugih čuda dobijaju porodilje, ali samo ako plate 10.500 evra. Da li znate ko je toliko iskeširao?

Foto: YouTube/screenshot

  Amal Kluni, supruga Džoržda Klunija, rodila je blizance u bolnici "Chelsea and Westminster" u Londonu, na privatnom odeljenju "Kensington Wing", piše britanska štampa.

Reč je o luksuznom porodilištu u kojem apartman košta oko 10.500 evra za jednu noć. Ukupno je 16 takvih apartmana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a novopečenim mamama se ispunjavaju sve želje u vezi sa hranom, pićem, ali i izborom kozmetike, posteljine... 

Pogledajte fotografije:

Osim u svojim bebama, majke u toj bolnici mogu da uživaju i u umetničkim delima, kojih ima skoro 1.500.

Takođe, neke mame žele da se opuste uz muziku, pa im se organizuju i mini koncerti!

"Mnoge žene se sada porađaju u svojim četrdesetim, i ne žele ništa da rizikuju, a pre svega im treba miran i siguran prostor u kojem rade profesionalci. Kvalitet zdravstvene zaštite je potpuno isti u državnim i privatnim bolnicama, različito je samo okruženje, a naša bolnica porodiljama nudi vrhunsku uslugu, zbog čega nas zovu 'rols rojs' među porodilištima", kaže izvršna direktorka bolnice "Chelsea and Westminster" Heder Lorens.

Blago tebi Amal, šta drugo da kažemo. Mada, i u Srbiji ima nekoliko privatnih porodilišta, ali nisu toliko luksuzna.

Pročitajte:

Kako mame ocenjuju porodilišta u Srbiji

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.