Porasli su: Evo kako danas izgledaju deca Majkla Džeksona (FOTO)

Izvor: Story, 24.Sep.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porasli su: Evo kako danas izgledaju deca Majkla Džeksona (FOTO)

Kralj pop muzike koji šest godina nakon smrti još uvek oduševljava fanove, ostavio je za sobom brojne hitove ali i troje dece. Živeo je kontroverzno a danas njegova deca vode sasvim normalan život.

Deca Majkla Džeksona sa tetkom Dženet, foto: Profimedia

Deca Majkla Džeksona danas pokušavaju da žive kao sav normalan svet, interesovanja dele sa svojim vršnjacima, a na crveni tepih se ne guraju preterano. Ipak, to kao sav normalan svet zvuči potpuno nerealno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kad znate da im je otac bio kralj popa, da ih paparaci vrebaju na svakom ćošku, a da oni i dalje godišnje troše oko 3,4 miliona dolara.

Evo kako sad izgledaju i šta rade.

Princ Džekson

Najstariji Princ (18) je ove godine maturirao i sada želi da upiše Loyola Marymount University u Los Anđelesu .

Princ ima zmije za ljubimce, bavi se borilačkim veštinama i snima otkačene video klipove kojima stiče sve više fanova na društvenim mrežama.

Paris Džekson

Paris (17) se vratila u Los Anđeles iz internata u Juti, a paparaci je saleću sa svih strana budući da je izrasla u pravu lepoticu.

A photo posted by Paris Jackson ☮ (@parisjackson) on Sep 1, 2015 at 9:42am PDT

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Gde su danas deca Majkla Džeksona: Paris je lepotica, Blanket više nije Blanket, a Princ...

Izvor: Blic, 25.Sep.2015, 00:16

Prošlo je šest godina od smrti kralja pop muzike Majkla Džeksona. Broj njegovih fanova i imitatora ne može se prebrojati. Za života je ostavio brojne hitove, a njegov privatni život je uvek izazivao kontroverze. Ima troje dece - Princa, Paris i Blanketa, koji danas žive srećno, bar tako tvrde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.