Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2022, 11:06

Pop pijan došao na sahranu pa usred opela pao preko groba: I tu bizarnostima nije kraj (VIDEO)

Sveštenik župe Sv. Maksimilijana Kolbea priredio je u četvrtak u Gdanjsku, u Poljskoj, težak skandal tokom jedne sahrane.
Na pogreb je stigao prilično pijan, a da se napio nekog alkoholnog pića mogli su da osete svi koji su stajali u njegovoj neposrednoj blizini.
Da s njim nešto nije u redu ostali su primetili jer se neprestano klatio i pritom mumlao, a nakon što se na kraju srušio na grob pokojnika, ožalošćeni su ga uhvatili ispod ruku i odveli sa groblja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Ožalošćena porodica sveštenika je prijavila, a kada je snimak dospeo i do poljskih medija, reagovao je velečasni Makiej Kvicien, predstavnik nadbiskupije Gdanjska, i kazao da je sveštenik smesta poslat na lečenje.
Porodici je upućeno izvinjenje.
Sveštenik priznao grehe – snimao trojku sa domino damama i to na oltaru (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.