Pomozite deci oboleloj od raka

Izvor: Mondo, 14.Dec.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozite deci oboleloj od raka

Humanitarna aukcija dečijih slika za lakši život dece obolele od raka, biće irganizovana u četvrtak 15. decembra, na Banjici u Beogradu.

Foto: NURDOR

Kompletan prilog koji će biti sakupljen od prodaje dečijih slika na aukciji, biće doniran za završetak izgradnje i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu, čime će se značajno povećati i unaprediti tehnički, medicinski i smeštajni kapaciteti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << adekvatno lečenje i negu dece obolele od malignih bolesti.

Deca Banjice učestvuju u ovoj manifestaciji svojim kreacijama, odnosno slikarskim delima, koja će biti predmet aukcije.

Učesnici aukcije će biti predstavnici domaćih i stranih kompanija, ljudi iz poslovnog sveta, kao i prijatelji i partneri Udruženja NURDOR i CPI grupe.

I vi možete da budete deo ove humanitarne akcije, dođite u 16h u komercijalni prostor stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) i učestvujte u aukciji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

AUKCIJA SLIKA ŠKOLARACA BANJICE: Za lakši život deci oboleloj od raka!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Dec.2016

Foto: Promo..U četvrtak 15. decembra u komercijalnom prostoru stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) organizuje se "Humanitarna aukcija dečijih slika – za lakši život dece obolele od raka"...Organizator događaja je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.