Pomirenje: Kloi Kardašijan uživa u ljubavi sa bivšim dečkom!

Izvor: Story, 01.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirenje: Kloi Kardašijan uživa u ljubavi sa bivšim dečkom!

Nakon što je dve nedelje provela uz bolničku postelju bivšeg supruga Lamara Odoma, rijaliti zvezda ponovo je posvećena svom emotivnom životu

Kloe Kardašijan, foto: Instagram

Naime, najmlađa sestra Kardašijan ponovo je u vezi sa bivšim dečkom Džejmsom Hardenom, piše Daily Mail.

- Kloi i Džejms nastavljaju tamo gde su stali. Srećna je što se vratila dečku i što može i dalje da uživa u vezi. On joj je bio velika podrška tokom teškog perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji je sada iza njih - rekao je za Daily Mail izvor blizak rijaliti zvezdi koji je dodao da je Harden bio pun razumevanja za situaciju u kojoj se našla njegova devojka pa ju je podržao kada je odlučila da bude uz bolničku postelju bivšeg supruga Lamara Odoma koji je i dalje u bolnici u Los Anđelesu.

Ovo morate da probate: Kloi Kardašijan otkrila tajnu tankog struka (FOTO)

- Njih dvoje pokušavaju da ostanu zajedno, jer to istinski žele. Kloi je otišla u Hjuston samo zbog Hardena - zaključio je ovaj izvor.


Kloi Kardašijan prvi put put posle drame sa Lamarom Odomom: Povukla sam papire za razvod!




Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Neočekivano: Ostavila muža i vratila se bivšem dečku

Izvor: B92, 02.Nov.2015, 14:00

Iako se spekulisalo da se Kloi Kardašijan vratila bivšem suprugu Lamaru Odomu , ona je ipak rešila da se ne miri sa košarkašem. Rijaliti zvezda je donela odluku da nastavi vezu sa NBA igračem Džejmsom Hardenom sa kojim je bila u vezi pre nego što je saznala da je njen bivši muž završio u komi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.