Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2023, 13:37

Poljakinja tužila hotel jer je njena 13-godišnja ćerka ‘zatrudnela u bazenu’

Poljakinja Magdalena Kviatkovska tužila je 2009. godine jedan hotel u Egiptu tvrdeći da je njena tada 13-godišnja ćerka ostala u drugom stanju nakon što se kupala u hotelskom bazenu.
Magdalena veruje da je devojčica ostala trudna od „zalutale“ sperme dok se kupala u bazenu koji koriste gosti i osoblje hotela. Najavila je da će tražiti pozamašnu odštetu od hotela.
– Majka odlučno tvrdi da njena ćerka nije bila ni sa jednim mladićem za vreme godišnjeg odmora – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je predstavnik turističke agencije čiji je aranžman koristila Magdalena.
Turistička zajednica u Varšavi potvrdila je da je upoznata sa tim bizarnim slučajem, ali niko to nije želeo da komentariše.
Epilog tužbe, ali i trudnoće, do danas je ostao nepoznat…
Izvor: Blic

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.