Policija juri turiste zbog prljave pelene (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija juri turiste zbog prljave pelene (VIDEO)

Mamu koja je zakopala prljavu pelenu na plaži sad na osnovu video snimka traži policija.

Ženu koja je snimljena kako na jednoj od najlepših plaža na svetu, plaži Borakaj na Filipinima, zakopava prljavu pelenu u pesak sada traži lokalna policija, da bi bila kažnjena zbog kršenja propisa.

Zbog ovog incidenta pojačane su patrole policije na čuvenoj plaži, da bi se sprečilo da se tako nešto ponovi.

Možda deluje kao preterana reakcija, na prvi pogled, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali… Koliko treba neko da bude nevaspitan da bi uradio tako nešto?!

Borakaj je nekada bio raj za avanturiste, ali danas ovo ostrvo konkuriše najlepšim, najpoznatijim turističkim destinacijama na svetu. Avioni iz Manile turiste dovode do Kaliba ili Katiklana, odakle brodovi plove direktno na Belu plažu, sa verovatno najfinijim, najnežnijim puderastim peskom na svetu.

Pogledajte koja je plaža u pitanju:



Izvor: YouTube/One Man Wolf Pack

I onda neko tu zakopa pelenu...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.