Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2023, 08:05

Policija Sijetla objavila poruku frontmena Nirvane 20 godina posle njegove smrti (FOTO)

Povodom 20 godina od smrti Kurta Kobejna, frontmena grupe Nirvana, policija Sijetla rešila je da 2014. godine ponovo razmotri njegov slučaj.
Objavljivanjem poruke koja je nađena u Kobejnovom novčaniku na dan njegovog samoubistva, pokrenuta je lavina interesovanja medija širom sveta kao i obožavalaca legendarne rok ikone.
Do ručno ispisane poruke prva je došla medijska kuća CBS, a radi se o parodiji na uobičajene bračne zavete.
Iako je utvrđeno da je Kobejn izvršio samoubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mnogi fanovi Nirvane odbijaju da veruju u to i smatraju da je u pitanju zavera.
Poruka iz novčanika je samo jedna iz serije fotografija koje je nedavno razvila policija Sijetla, zabeležinim na polaroid fotoaparatima, koji su prethodili dobu digitalnih snimaka.
Kobejn, koji se ubio kada mu je bilo 27 godina, prodao je milione albuma sa Nirvanom i pomogao da se popularizuje grandž muzika.
Izvor: Kafenisanje
Oproštajna poruka frontmena Nirvane razočaraće i najvernije fanove

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.