Pokreće novi šou! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Nov.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokreće novi šou! (VIDEO)

Šta bismo drugo očekivali od jedne Kardašijanove?

Foto: Instagram/khloekardashian

Ona je smršala i želi da pomogne drugima da se transformišu.

Kloi Kardašijan pokreće novi šou pod nazivom Revenge Body, u kojem će upravo ona pomagati kandidatima koji imaju višak kilograma da smršaju.

Ona zna (FOTO)

Pokretanje ovakve emisije nije nimalo iznenađujuće ako uzmemo u obzir da je Kloi do skoro imala istu muku - višak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kilograma. Uspela je da se transformiše zahvaljujući zdravoj ishrani i napornim treninzima, mada neki sada smatraju da je i previše mršava.

Što je sigurno, sigurno je

Ovako izgleda "transformisana" Kloi:

Pogledajte najavu šoua čija se premijera očekuje 12. januara 2017. godine.



Izvor: YouTube

Ono što nama, međutim, nije jasno - koja će tu tačno uloga biti Kloina? Na snimku se vidi da sa kandidatima rade treneri i profesionalci, a da li je Kardašijanova tu samo kao moralna podrška ili ima neku ulogu, saznaćemo u januaru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.