Izvor: B92, 07.Sep.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojela 181 krilce za 12 minuta

Beograd, bafalo -- Amerikanka Sonja Tomas, teška samo 47 kilograma, pobedila je na takmičenju u jedenju pilećih krilaca u Bafalu.

U američkom gradu Bafalu, nedaleko od Njujorka svake godine održava se neobično takmičenje u jedenju pilećih krilaca.

Ovogodišnji pobednik je žena, pod nadimkom Crna udovica, koja je za 12 minuta pojela čak 181 krilce.

43-godišnja Sonja Tomas, sama je sebi dala nadimak, jer je visoka samo 150 centimetara i teška samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 47 kilograma, a može da pojede više i pobedi mnogo jače i krupnije od sebe.

Učestvovala je i ranije u sličnim takmičenjima u kojima su se osim krilaca, jele ostrige, tvrdo kuvana jaja, kolači, ljute papričice...

Kaže da pobedu duguje malim spretnim prstima, koji joj pomažu da brže jede i apetitu zbog koga ni posle čak 181 krilca, nije sita.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.