Pogodite - kome ovako dobro stoje farmerke?

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite - kome ovako dobro stoje farmerke?

Do sada smo je viđali u haljinama, ali u farmerkama izgleda još bolje!

S obzirom na to da Donald Tramp nije sasvim "običan" predsednik Amerike, i da se po mnogo čemu razlikuje od svojih prethodnika, tako ni prva dama nije kao što su bile one pre nje.

Melanija, na primer, nosi farmerke, i to uzane.

I odlično joj stoje!

Foto: Zach Gibson/Getty Images

Gospođa Tramp je sjajno kombinovala belu košulju i takozvane skini farmerke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u maslinastoj boji, uz Manolo Blanik sandale i "Selin" (Celine) belu tašnu.

Pogledajte fotografije i neka druga izdanja prve dame Amerike:

 Pročitajte i ovo:

Rat zbog prve dame!?Melanija će vas "opiti"Obuci se kao Melanija, ali za male pare------------------------------------------------------------------------------------MONDO aplikacija je ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.