Pogodite kakav su nadimak Soraji dali katalonski novinari!

Izvor: Story, 04.Nov.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite kakav su nadimak Soraji dali katalonski novinari!

Katalonski mediji smislili su poseban nadimak za starletu, a nije im se dopalo ni to što navodno koristi zajedničku fotografiju sa fudbalerom..

Nejmar i Soraja, foto: Fejsbuk

Vest o navodnoj vezi Soraje Vučelić (28) i brazilskog fudbalera objavili su mediji širom sveta. Ali katalonski mediji tvrde da je starleta izmislila vezu s Nejmarom (22) prenosi Blic.

Između ostalog, novinari su joj dali potpuno nov nadimak. Oni je nazivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << srpskom Kardašijankom, a Mundo Deportivo piše da je srpska starleta slučajno fotografisanje s fudbalerom iskoristila za svoju promociju na društvenim mrežama.

Pogledajte snimak Sorajinog provoda u Barseloni.

Soraja trenutno boravi u Barseloni s prijateljicom, ali novijim fotografijama s Nejmarom nema ni traga. Veliko zanimanje medija bilo je i za njenu fotografiju s Nejmarovim dresom u avionu. Navodno je on po nju poslao privatni avion kako bi mu starleta došla u posetu.

Pogledajte Sorajinu fotografiju koja je nasmejala javnost.

Nejmar je i sam komentarisao ove medijske napise.

- Pokušavate da mi namestite devojku? Haha - napisao je na društvenoj mreži.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.